OZN: Dosare secrete
Premiera marți, 22 august, de la ora 22:00

OZN: Dosare secrete

Descoperiți mărturii tulburătoare ale martorilor oculari, inclusiv a veteranelor Forțelor Aeriene, care relatează evenimente terifiante și inexplicabile legate de apariții misterioase și obiecte zburătoare neidentificate.

Descrierea emisiunii

Odată cu recentele doborâri ale unor nave misterioase deasupra spațiului aerian american și canadian, mania extratereștrilor și a obiectelor zburătoare neidentificate s-a relansat, toată lumea întrebându-se: ce se întâmplă acolo sus? Seria documentară „OZN: Dosare secrete” speră să ofere câteva răspunsuri prin intermediul unor mărturii de la ofițeri de poliție militară, sergenți, pușcași marini americani, caporali, medici ai Forțelor Aeriene americane și nu numai, care au ieșit în față pentru a împărtăși evenimentele terifiante și inexplicabile la care au fost martori pe front.

Un moment culminant al seriei are loc atunci când veteranul Forțelor Aeriene Gary Kent Carroll, oficialul militar de cel mai înalt rang care și-a împărtășit vreodată povestea, rupe tăcerea după 55 de ani de tăcere.

Martorii oculari din această serie s-au simțit constrânși să vorbească și să schimbe prejudecățile care înconjoară OZN-urile datorită recentei declasificări a dosarelor militare. De la lumini misterioase la civili dispăruți, de la apariții înspăimântătoare la mistere mecanice, serialul oferă un loc în primul rând la acțiune, în timp ce veteranii își povestesc experiențele chinuitoare

Vezi și