Inexplicabil cu William Shatner
Sezon nou | Premiera marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00

Inexplicabil cu William Shatner

William Shatner, câștigător al unui Glob de Aur și al unui premiu Emmy, prezintă cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere din lume. Telespectatorii vor auzi de la oameni de știință, istorici, martori ai evenimentelor și participanții acestora.

Descrierea emisiunii

Inexplicabil este un nou serial original marca HISTORY Channel dedicat celor mai mari mistere ale lumii, de la faimoasele lumini din Marfa și circumstanțele ciudate ale morții generalului Patton, la tragedia de la Pasul Diatlov, Lancea  Destinului și Triunghiul Bermudelor. Astăzi ne aflăm la o răscruce istorică: știința și tehnologia avansează cu viteza fulgerului, iar posibilitățile de rezolvare a acestor mistere au apărut în sfârșit. În fiecare episod, vom aborda mai multe subiecte din domenii precum fenomene naturale ciudate, teorii ale conspirației, comori ascunse și chiar dispariții misterioase.

Narațiunea și interviurile cu experți vor fi însoțite de reconstituiri stilizate. Creatorii serialului „Inexplicabil” sunt producătorii emisiunilor-cult Extratereștri Antici și Blestemul Insulei Oak. Documentarul, găzduit și produs de William Shatner (Star Trek, Boston Eagles), câștigător al premiilor Globul de Aur și Emmy, prezintă cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere din lume. În fiecare dintre episoadele de o oră, vom asculta de la oameni de știință, istorici, martori ai evenimentelor și participanții acestora, care vor încerca să explice cum s-a putut întâmpla ceva aparent imposibil. De la clădiri misterioase (cum ar fi castelul de corali din Florida), la așa-numitele „locuri ale răului” (cum ar fi Orașul Alb din Honduras), la creaturi sau ritualuri ciudate – serialul „Inexplicabil” va explora misterele care au intrigat omenirea timp de secole.

Vezi și