Comori Misterioase
Sezonul 3 | Din 6 iunie, Marțea, 23:00

Comori Misterioase

De la comorile piraților Barbă Neagră și Jean Lafitte la averile strânse de haiducul Jesse James sau jefuitorul de trenuri Butch Cassidy, porniți în căutarea comorilor de legendă cu Rick și Marty Lagina.

Descrierea emisiunii

Frații Rick și Marty Lagina, împreună cu neînfricatul lor partener de investigație Matty Blake, sunt din nou în căutare de comori, dar de data aceasta în alte locuri decât faimoasa insulă Oak.

Prin interviuri cu experți, istorici și vânători de comori, și vizite în punctele fierbinți de pe harta celebrelor comori, dar și cu experiența dobândită pe Insula Oak, Rick și Marty vor face propriile cercetări și vor scoate la iveală noi indicii care ne-ar putea aduce cu un pas mai aproape de descoperirea lor.

Acest al treilea sezon captivant al seriei îi urmărește prin Statele Unite și Canada, unde se întâlnesc cu alți vânători de comori și colaborează pentru a da de urma unor comori legendare pierdute, printre care comoara privatului englez Peter Easton sau milioanele de smaralde din legendara epavă Atocha.

 

https:\/\/historytv.ro//historytv.ro//youtu.be/AFaWs5ldlmY

Vezi și