Muntenii

Muntenii

Muntenii trăiesc și își întrețin familiile numai din ceea ce vânează sau prind. Ei se descurcă cu abilități de supraviețuire perfecționate de-a lungul generațiilor de strămoșii lor.

Descrierea emisiunii

Încă mai există în America oameni care-și câștigă existența din ce le oferă pământul, vânând și punând capcane pentru a-și hrăni familiile. Aceștia sunt Muntenii. Însăși supraviețuirea lor se bazează pe utilizarea unor abilități străvechi perfecționate de-a lungul a sute de ani.

Din Munții Apalași până în Munții Stâncoși sau Alaska, acest serial îi urmărește pe munteni în cursa împotriva iernii, obținând hrana și banii necesari pentru a supraviețui în cele mai reci luni ale anului.

Experți în înfruntarea primejdiilor iernii și a condițiilor primitive în care își desfășoară existența, întotdeauna pregătiți pentru ce este mai rău, muntenii și-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală.

Ei vor face tot posibilul să își apere libertatea și stilul de viață, motiv pentru care experiența, cunoștințele și tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Vezi și