Incredibil cu Dan Aykroyd
Premiera joi, 14 martie de la ora 21:00

Incredibil cu Dan Aykroyd

În fiecare episod de o oră, actorul Dan Aykroyd va deschide dulapul nostru plin de curiozități pentru a vă prezenta poveștile cele mai stranii dar nu mai puțin adevărate din istoria omenirii, aduse la viață prin reconstituiri dinamice, imagini de arhivă și documente convingătoare.

Descrierea emisiunii

Știați că, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, Președintele F. D. Roosevelt a lansat un program ultra-secret pentru atacarea Japoniei cu o armată de lilieci? Sau că trei oameni și-au pierdut viața, cândva, din cauza unui pudel aflat în cădere? Ați auzit de insula aflată aproape de Mexic care este populată de câteva mii de păpuși mutilate? Dar ce știți de închisoarea ai cărei deținuți se trezesc uneori… cu o pereche de testicule de țap?

În fiecare episod de o oră, actorul Dan Aykroyd (Vânătorii de Fantome, Blues Brothers) va deschide dulapul nostru plin de curiozități pentru a vă prezenta poveștile cele mai stranii dar nu mai puțin adevărate din istoria omenirii, aduse la viață prin reconstituiri dinamice, imagini de arhivă și documente convingătoare.

De la Marea Inundație cu Melasă din Boston și până la omul care a supraviețuit trăsnetului nu o dată, nici de două ori, ci de ȘAPTE ori, aceste aparente povești vânătorești s-au întâmplat cu adevărat, iar echipa noastră de experți se scufundă în colecția de probe istorice pentru a vă putea explica în ce fel și de ce s-a întâmplat. Este un bombardament continuu cu oameni, locuri și întâmplări ce dovedesc cât de stranie poate fi lumea noastră.

Vezi și