Vânătorii de recompense
Din 26 iunie | Lunea, de la ora 22:00

Vânătorii de recompense

Vânătorul de recompense Dog și echipa sa pornesc pe urma unora dintre cei mai căutați fugari din SUA.

Descrierea emisiunii

Un vânător de recompense legendar își urmărește cele mai mari ținte de până acum în acest reality-show palpitant. FBI, șerifii federali și fiecare stat din SUA au listele lor cu cei mai căutați oameni.

Acum, celebrul vânător de recompense Duane „The Dog” Chapman alege nume din fiecare dintre ele pentru a face propria listă. După ce soția sa Beth este diagnosticată cu cancer în fază terminală, Dog decide să iasă la pensie în încercarea de a o ajuta să o trateze pe Beth cu singurul lucru care știe că o va face să se simtă mai bine: aducerea fugarilor în fața justiției.

De data aceasta chiar este ceva personal! La începutul fiecărui episod, Dog, membrii familiei sale și echipa sa feroce de vânători, cunoscută sub numele de „duzina de ticăloși”, aleg un infractor în libertate drept următoarea lor țintă.

După ce aflăm ce a făcut fugarul pentru a-și câștiga locul pe listă, începe vânătoarea! Este o urmărire care i-ar putea duce pe vânătorii de recompense în întreaga lume, lucrând cot la cot cu agențiile de aplicare a legii pentru a aduce fugarul în fața justiției.