Regulament

Ultima actualizare: 20 ianuarie 2021

 

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE FAȚĂ DETALIAZĂ REGULILE PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB

 

CITIȚI-LE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE

PRIN ACCESAREA SITE-ULUI NOSTRU, ACCEPTAȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE

 

SCOP

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului web stabilesc modul în care puteți utiliza acest site web.

Vedeți titlurile continutului mai jos. Vă rugăm să accesați secțiunea relevantă pentru mai multe informații despre fiecare dintre acestea:

 

 1. Cine suntem și cum să ne contactați.
 2. Prin utilizarea site-ului nostru, acceptați termenii și condițiile de față.
 3. Există și alți termeni care se pot aplica.
 4. Putem aduce modificări prezentului document.
 5. Aducem modificări regulate site-ului nostru.
 6. Putem suspenda sau înceta activitatea site-ului.
 7. Putem transfera acest acord unui terț.
 8. Păstrarea în siguranță a detaliilor contului.
 9. Cum puteți utiliza materialul de pe site.
 10. Negarantarea acurateții și veridicității informațiilor de pe site.
 11. Nu suntem responsabili pentru site-urile web cu care ne conectăm.
 12. Conținutul generat de utilizatori nu este aprobat de noi.
 13. Cum să formulați reclamații privind conținutul încărcat de alți utilizatori.
 14. Răspunderea noastră pentru pierderile sau prejudiciile suferite.
 15. Excluderea răspunderii pentru conținutul digital.
 16. Cum putem utiliza datele personale.
 17. Încărcarea conținutului pe site-ul nostru.
 18. Drepturile pe care ni le acordați pentru a folosi materialele pe care le încărcați.
 19. Nu suntem responsabili pentru viruși și interdicția de a-i introduce.
 20. Reguli privind conectarea la site-ul nostru.
 21. Legislația cărui stat se aplică în cazul diferendelor
 22. Mărcile noastre comerciale sunt înregistrate.

 

1. CINE SUNTEM ȘI CUM SĂ NE CONTACTAȚI

Acest site web este operat de AETN UK („Noi”). Toate site-urile web pe care le operăm sunt enumerate aici: blaze.tv, skyhistory.co.uk, crimeandinvestigation.co.uk, aenetworks.co.uk și lifetimetv.co.uk, aenetworks.gallery (limitat la personal), historytv.dk, historytv.fi, historytv.no, historytv.se, historytv.ro, historychannel.co.hu, history.nl, www.crimeandinvestigation.nl, historytv.africa, life.africa, historytv.pl, lifetimetv.pl, crimeinvestigation. pl.

 

Suntem înregistrați în Anglia și Țara Galilor cu număr companie 03105704 și avem sediul social și administrativ la 1 Queen Caroline Street, Hammersmith, Londra W6 9YN.

 

Pentru a ne contacta, vă rugăm să trimiteți un e-mail la feedback@aenetworks.co.uk.

 

2. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU, ACCEPTAȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE FAȚĂ

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că acceptați prevederile acestui document și că sunteți de acord să le respectați.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile, că rugăm să încetați a utiliza site-ul.

Vă recomandăm să imprimați o copie a acestui document pentru referințe viitoare.

 

3. EXISTĂ ȘI ALȚI TERMENI CARE SE POT APLICA

Acești termeni de utilizare se referă la următorii termeni suplimentari, care se aplică și utilizării site-ului nostru de către dvs.:

 

4. PUTEM ADUCE MODIFICĂRI PREZENTULUI DOCUMENT

Putem modifica conținutul prezentului document la anumite intervaluri de timp. De fiecare dată când doriți să utilizați site-ul, vă rugăm să verificați acești termeni pentru a vă asigura că sunteți la curent cu versiunea care se aplică în acel moment. Cea mai recentă actualizare a prezentului document a avut loca la data de 20 ianuarie 2021.

 

5. ADUCEM MODIFICĂRI REGULATE SITE-ULUI NOSTRU

Actualizăm și schimbăm site-ul în mod regulat pentru a reflecta modificările aduse programelor noastre, calendarului, nevoilor utilizatorilor noștri și priorităților noastre de afaceri.

 

6. PUTEM SUSPENDA SAU ÎNCETA ACTIVITATEA SITE-ULUI

Site-ul nostru este pus la dispoziție în mod gratuit.

Nu garantăm că site-ul sau orice conținut de pe acesta vor fi întotdeauna disponibile sau neîntrerupte. Putem suspenda sau înceta sau restricționa disponibilitatea întregii sau a oricărei părți a site-ului nostru din motive comerciale și operaționale. Vom încerca să vă comunicăm în termen rezonabil orice suspendare sau retragere.

De asemenea, sunteți responsabil de a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul prin conexiunea dvs. la internet cunosc acești termeni de utilizare și alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

 

 

 

 

7. PUTEM TRANSFERA ACEST ACORD UNUI TERȚ

Putem transfera drepturile și obligațiile noastre în conformitate cu acești termeni către o altă organizație. Vă vom spune întotdeauna în scris dacă se întâmplă acest lucru și ne vom asigura că transferul nu vă va afecta drepturile în temeiul contractului.

 

8. PĂSTRAREA ÎN SIGURANȚĂ A DETALIILOR CONTULUI

Dacă alegeți sau vi se oferă un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale. Aveți obligația de a nu le dezvălui unei terțe părți.

Avem dreptul de a dezactiva orice cod sau parolă de identificare a utilizatorului, indiferent dacă sunt alese de dvs. sau alocate de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor termeni de utilizare.

Dacă știți sau suspectați că altcineva decât dvs. vă cunoaște codul sau parola de identificare a utilizatorului, vă rugăm să ne anunțați cu promptitudine la adresafeedback@aenetworks.co.uk.

 

9. CUM PUTEȚI UTILIZA MATERIALUL PE SITE

Suntem proprietarul sau licențiatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală pe site-ul nostru și a materialului publicat pe acesta. Aceste lucrări sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Puteți imprima o copie și descărca extrase din orice pagină de pe site-ul nostru pentru uz personal și puteți atrage atenția celorlalți din organizația dvs. asupra conținutului postat pe site-ul nostru.

Nu modificați în nici un fel formatele pe hârtie sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ați tipărit sau descărcat și nu utilizați ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separat de textul însoțitor.

Statutul nostru (și cel al oricăror colaboratori identificați) ca autori de conținut de pe site-ul nostru trebuie întotdeauna recunoscut.

Nu utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale, fără a obține în prealabil aprobarea noastră sau a proprietarilor licențelelor.

Dacă tipăriți, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru încălcând acești termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și, la alegerea noastră, trebuie să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați făcut.

 

10. NEGARANTAREA ACURATEȚII ȘI VERIDICITĂȚII INFORMAȚIILOR DE PE SITE

Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat doar în scop informativ general. Nu este menit să ofere consultanță, de aceea nu vă indicăm să vă bazați pe acest conținut. Recomandarea obținerea de consultanță profesională sau de specialitate înainte de a lua sau de a vă abține de la orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru.

Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu facem nicio declarație, nu oferim nicio garanție sau angajament, indiferent dacă este expresă sau implicită, că informațiile de pe site-ul nostru sunt corecte, complete sau actualizate.

 

11. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU SITE-URILE WEB CU CARE NE CONECTĂM

În cazul în care site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru informarea dvs. Astfel de linkuri nu trebuie interpretate ca aprobarea de către noi a acelor site-uri web conectate sau a informațiilor pe care le puteți obține de pe acestea.

Nu deținem controlul asupra conținutului acestor site-uri sau resurse.

Suntem responsabili pentru celelalte site-uri pe care le controlăm, acestea includ: blaze.tv, skyhistory.co.uk, crimeandinvestigation.co.uk, aenetworks.co.uk și lifetimetv.co.uk, aenetworks.gallery (limitat la personal), historytv.dk, historytv.fi, historytv.no, historytv.se, historytv.ro, historychannel.co.hu, history.nl, www.crimeandinvestigation.nl, historytv.africa, life.africa, historytv.pl, lifetimetv. pl, crimeinvestigation.pl.

 

12. CONȚINUTUL GENERAT DE UTILIZATORI NU ESTE APROBAT DE NOI

Acest site web poate include informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai site-ului, inclusiv pe panouri și în săli de chat. Aceste informații și aceste materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă opiniile sau valorile noastre.

 

13. CUM SĂ FORMULAȚI RECLAMAȚII PRIVIND CONȚINUTUL ÎNCĂRCAT DE ALȚI UTILIZATORI

Dacă doriți să formulați reclamații privind conținutul încărcat de alți utilizatori, vă rugăm să ne contactați pe feedback@aenetworks.co.uk ..

 

14. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ PENTRU PIERDERILE SAU PREJUDICIILE SUFERITE DE UTILIZATORI

Indiferent dacă sunteți consumator sau utilizator de afaceri:

 

15. EXCLUDEREA RĂSPUNDERII PENTRU CONȚINUTUL DIGITAL.

Dacă sunteți utilizator persoană juridică:

În special, nu vom fi răspunzători pentru:

Dacă sunteți utilizator persoană fizică:

 

16. CUM PUTEM UTILIZA DATELE PERSONALE

Vom folosi datele dvs. personale numai în modul stabilit în Politica noastră de confidențialitate.

 

17. ÎNCĂRCAREA CONȚINUTULUI PE SITE-UL NOSTRU

Ori de câte ori folosiți o funcție care vă permite să încărcați conținut pe site sau să luați legătura cu alți utilizatori ai site-ului, aveți obligația de a respecta standardele de conținut stabilite în Politica noastră de utilizare acceptabilă.

 

Garantați că o astfel de contribuție respectă aceste standarde și vei fi răspunzător față de noi și ne veți despăgubi pentru orice încălcare a acestei garanții. Aceasta înseamnă că veți fi responsabil pentru orice pierdere sau prejudiciu suferite ca urmare a încălcării garanției.

 

Orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru va fi considerat neconfidențial și neproprietar.

Vă mențineți toate drepturile de proprietate asupra conținutului dvs., dar vi se cere să ne acordați nouă și celorlalți utilizatori ai site-ului nostru o licență limitată de utilizare, stocare și copiere a conținutului respectiv, distribuire și punere la dispoziția terților. Drepturile pe care ni le acordați sunt descrise în secțiunea „DREPTURILE PE CARE NI LE ACORDAȚI PENTRU A FOLOSI MATERIALELE PE CARE LE ÎNCĂRCAȚI” de mai jos.

 

De asemenea, avem dreptul de a vă dezvălui identitatea oricărei terțe părți care susține că orice conținut postat sau încărcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a dreptului lor la confidențialitate.

 

Avem dreptul să eliminăm orice postare pe care o publicați pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, aceasta nu respectă standardele de conținut stabilite în Politica noastră de utilizare acceptabilă.

 

Sunteți singurul responsabil pentru securizarea și backupul conținutului dvs.

Nu stocăm conținut lingvistic terorist, defăimător, jignitor, disprețuitor, obscen, ofensator și / sau rasist.

 

18. DREPTURILE PE CARE NI LE ACORDAȚI PENTRU A FOLOSI MATERIALELE PE CARE LE ÎNCĂRCAȚI

Când încărcați sau postați conținut pe site-ul nostru, ne acordați următoarele drepturi de utilizare a conținutului respectiv:

 

19. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU VIRUȘI ȘI INTERDICȚIA DE A-I INTRODUCE

Nu garantăm că site-ul nostru va fi sigur sau fără bug-uri sau viruși.

Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informaționale, a programelor de computer și a platformei de acces la site. Ar trebui să utilizați propriul software de protecție împotriva virușilor.

Nu utilizați în mod necorespunzător site-ul, introducând cu bună știință viruși, troieni, worms, bombe logice sau alt material care este rău intenționat sau dăunător tehnologic. Nu încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru. Nu atacați site-ul printr-un atac de tip refuz serviciu sau refuz serviciu distribuit. Încălcând această prevedere, veți comite o infracțiune în temeiul Legii privind abuzurile în utilizarea computerului din 1990. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților competente și vom coopera cu aceste autorități, dezvăluindu-le identitatea dumneavoastră. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.

 

20. REGULI PRIVIND CONECTAREA LA SITE-UL NOSTRU

Vă puteți conecta la pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu ne afecteze reputația sau să profite de aceasta.

Nu stabiliți un link în așa fel încât să sugerați orice formă de asociere, aprobare sau garantare din partea noastră, acolo unde nu există.

Nu stabiliți un link către site-ul nostru din niciun site web care nu vă aparține.

Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nici nu puteți crea un link către nicio parte a site-ului, cu excepția paginii de pornire.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare prealabilă.

Site-ul web la care faceți link-ul trebuie să respecte din toate punctele de vedere standardele de conținut stabilite în Politica noastră de utilizare acceptabilă.

Dacă doriți să vă conectați sau să utilizați conținutul de pe site-ul nostru, altul decât cel menționat mai sus, vă rugăm să contactați feedback@aenetworks.co.uk.

 

 

21. LEGISLAȚIA CĂRUI STAT SE APLICĂ ȚĂRII ÎN CAZUL DIFERENDELOR?

Dacă sunteți persoană fizică, vă rugăm să rețineți că termenii acestei politici, obiectul și formarea acesteia sunt reglementate de legislația engleză. Suntem de acord că instanțele din Anglia și Țara Galilor vor avea jurisdicție exclusivă.

Dacă sunteți persoană juridică, termenii acestei politici, obiectul și formarea acesteia (și orice litigii sau reclamații necontractuale) sunt reglementate de legislația engleză. Suntem de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor din Anglia și Țara Galilor.

 

22. MĂRCILE NOASTRE COMERCIALE SUNT ÎNREGISTRATE

Denumirea și siglele noastre sunt mărci comerciale înregistrate ale AETN UK. Nu vă este permis să le utilizați fără aprobarea noastră, cu excepția cazului în care fac parte din materialul pe care îl utilizați, așa cum este permis în secțiunea „CUM PUTEȚI UTILIZA MATERIALUL PE SITE” de mai sus.